Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Desetljeće rada proslavljeno u impozantnom muzeju Mimara

„Esencija rada je ženstvena odjeća, koju izrađujem sa željom da se svaka žena u mojoj kreaciji osjeća udobno i samouvjereno.“
U toj je rečenici sažet čitav koncept prvog desetljeća brenda Viljevac koji je u 6 mjesecu 2019. Proslavio 10 godina rada na našoj dizajnerskoj sceni.
Romantičan  prostor Muzeja Mimara pružio je toliko tražen bijeg od užurbanosti I gužve, a večer je obilježena dolaskom brojnih poznatih lica. Modne ambasadorice brenda, Jelena Rozga , Ivana Petković Čevra, Iva Šarić, Nina Mia Čikeš, Mirna Medaković, Karla Zelić Superbabekillah, Iva Viljevac, posebno su se isticale outfitom s potpisom Diane Viljevac, a koji se uklopio u bijelu, proljetnu temu partya.
Proslavi su se odazvali brojni suradnici, partneri i prijatelji koji su kroz proteklih 10 godina sudjelovali u radu i razvoju brenda, a dizajnerica im se posebno zahvalila u emotivnom govoru prisjetivši se onog najljepšeg u zadnjem desetljeću. Šarm naših kreacija prenijeli smo i u impozantni prostor Muzeja, obilježavajući posebnu obljetnicu. U uređenju je svakako pomogao Cvit happens, tim čije bajkovite cvjetne dekoracije podižu svaki prostor, a baš to je bilo potrebno da se uzvanici uz glazbu mlade i talentirane glazbenice Lu Jakelić oduševe atmosferom.
Raskošan party upotpunile su slane i slatke delicije, čarobno piće dobrodošlice i ljetno otkriće- Summer wine, dok su bezalkoholna pića bila na raspolaganju zahvaljujući Jana .
Najslađe je ipak ostavljeno za kraj, pa su se tako dizajnerski nakit s potpisom Ive Viljevac i luksuzna Biotherm kozmetika našli u svakoj poklon vrećici za važne goste.
U nastavku provjerite kako je izgledao poseban, slavljenički party, na kojem nije nedostajalo smijeha, uspomena, dobre mode i zabave!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog