Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

UVJETI I ODREDBE

OSNOVNI PODACI

Naziv: DIANA DIZAJN j.d.o.o. 

Sjedište: Stara cesta 20, 10251 Leskovac, Hrvatska

Upisano u sudski registar: trgovački sud u Zagrebu

MBS: 04770188

OIB: 47989010272

IBAN PBZ: HR8523400091110882566
IBAN ZABA: HR7823600001102632789

Temeljni kapital: 10,00 kuna uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: Diana Viljevac

[email protected]

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene u našoj web trgovini. Isporučitelj robe ponuđene n719704a ovim stranicama je tvrtka Diana Dizajn j.d.o.o. 

Kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, naruči i plati te sa time sklopi Ugovor sklopljen na daljinu.

Uvjeti poslovanja Internet trgovine www.dianaviljevac.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 41/14; 110/015), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija I ugovora na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

Diana Dizajn j.d.o.o. , putem Internet trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Proizvodi su opisani i predstavljeni na detaljan način, boja proizvoda može varirati uslijed rasvjete i postavka monitora.

Cijene su izražene u eurima i ne uključuju PDV.

Zaključno s kupnjom,vrijedi cijena na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe.

Diana Dizajn j.d.o.o.. zadržava pravo izmjene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, te pokretanje sniženje cijena i posebne akcije.

Za narudžbe zaprimljene od kupaca koji žive van EU, mogući su dodatni troškovi carine i poreza, koju plaća kupac.

Diana Dizajn j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

Uvjeti poslovanja odnose se na internet trgovinu.

( odnosi se na povrat robe i sredstava, reklamacije i prigovori )

NARUDŽBE

Diana Dizajn j.d.o.o. zadržava pravo da odgodi dostavu narudžbe, ukoliko postoji problem sa naplatom narudžbe ili je kupac dao nepotpune podatke o dostavi.

Ako naručen proizvod nije dostupan (privremeno ili je rasprodan), kupac će biti obaviješten putem elektronske pošte.

Ukoliko je proizvod rasprodan, narudžba će se otkazati i kupac će dobiti povrat sredstava.

NAČIN PLAĆANJA

PLAĆANJE PUTEM PAYPALA
Kupcima nudimo mogućnost plačanja putem Paypala, jednokratno svim kreditnim i debitnim karticama. (Mastercard, Maestro, Visa electron, American Express, VISA, Diners)
Paypal je najpopularniji svjetski servis elektroničkog plaćanja, svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa plaćati robu i usluge u web trgovinama koje prihvaćaju Paypal kao sredstvo plaćanja.

PLAĆANJE PUTEM UPLATNICE ILI INTERNET BANKARSTVOM NA RAČUN
Na kraju narudžbe sustav će vam generirati ponudu po kojoj uplaćujete.
Plaćanje izvršavate putem Internet bankarstva ili opće uplatnice.
Na polju poziv na broj koristite broj narudžbe.
U opis plaćanja također koristite broj narudžbe.
Narudžba se procesuira kada je uplata vidljiva na našem računu.
Nakon vidljive uplate vašu narudžbu pakiramo i šaljemo.
Također, vaš račun šaljemo zajedno sa narudžbom u paketu.

DOSTAVA

Dostupni proizvodi:

Odmah dostupni proizvodi, bit će poslani unutar 1-2 radna dana (ponedjeljak-petak) za vrijeme sniženja i akcija, vrijeme slanja se može produžiti.

Prednarudžbe i proizvodi koji se trebaju proizvesti po narudžbi:

Prednarudžbe i proizvodi koji se trebaju tek proizvesti po narudžbi, šaljemo čim stignu iz proizvodnje u našem studiu.

Puna cijena će biti naplaćena odmah kada je narudžba zaprimljena, bez obzira na kasniji termin dostave.

ROK DOSTAVE

Narudžbe šaljemo putem kurirske službe, očekivano vrijeme dostave je:

Hrvatska – 2-3 radna dana, dostava na otoke može biti i duža, za vrijeme sniženja i akcija, rok dostave se produžuje za 7 radnih dana.

Europa – do 14 radnih dana

USA i ostatak svijeta – 2-4 tjedna

Diana Dizajn j.d.o.o. nije odgovoran za kašnjenja u isporuci, uzrokovana vremenskim prilikama, međunarodnim carinskim zadržavanjima pošiljke ili bilo kakvim drugim okolnostima van naš kontrole.

CIJENA DOSTAVE

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda i posebno se naplaćuje, odnosno za područje Republike Hrvatske, dostava je 5,30€, za narudžbe iz zemalja Europske unije 11 € te za ostale zemlje izvan EU dostava se naplaćuje 30€.

Kupac je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled i da nema primjedbi na oštećenja na transportnim pakiranjima.

Ukoliko kupac odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne-kurirske službe u vezi oštećenih pošiljaka, te putem e-mail-a odmah, a najkasnije u roku od 8 (osam) dana obavijestiti Diana Dizajn j.d.o.o. dali želi ponovljenu isporuku ili povrat novca. Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca se Diana Dizajn j.d.o.o. obvezuje, u rokovima propisanim za dostavu izvršiti ponovljenu dostavu ukoliko se radi o proizvodu koji se nalazi na zalihama kod Diana Dizajn j.d.o.o.. ili na zahtjev registriranog korisnika izvršiti povrat novca.

POVRAT ROBE I SREDSTAVA

Za povrat robe, kontaktirajte nas putem elektroničke pošte na [email protected]

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti , prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, na [email protected] ili putem obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Potrebno je navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora:

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA

Troškove povrata robe snosi kupac.

Prodavač je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana primitka robe.

Proizvodi se moraju vratiti nenošeni, neoprani, u izvornom stanju i sa svim pričvršćenim etiketama i papirima . Molimo priložite originalnu otpremnicu narudžbe u povratni paket. Ako je vaša narudžba kupljena pomoću darovne kartice, povrat ćete dobiti samo izravno na darovnu karticu.

Molimo vas da nosite donje rublje kada prvi put isprobavate svoju kupovinu.

Zadržavamo pravo odbijanja povrata koji pokazuju znakove nošenja ili ne ispunjavaju gore navedene kriterije.

Proizvodi s oznakom Final Sale ne mogu se vratiti.  Iz higijenskih razloga і zbog zdravlja kupaca artikli iz shapewear kategorije (gaćice se ne mogu vratiti).

VRSTE POVRATA

Zamjena za veličinu ili drugi proizvod

Zamjena je moguća ukoliko je željeni zamjenski artikl dostupan.

Povrat sredstava

Povrat sredstava biti će proslijeđen u roku 14 dana, nakon što Diana Dizajn j.d.o.o. provjeri i prihvati vraćenu robu, koja mora biti u originalnom stanju.

Za artikl koji je izrađen po narudžbi , specifikaciji kupca ili jasno prilagođen potrošaču ne vršimo povrat novaca (izrada novih haljina koje nisu na zalihi, izrada po mjeri, promjena boje haljine, sužavane, proširivane, skraćene haljine i drugi krojački prepravci).

Molimo vas da nosite donje rublje kada prvi put isprobavate svoju kupovinu.

Zadržavamo pravo odbijanja povrata koji pokazuju znakove nošenja ili ne ispunjavaju gore navedene kriterije.

Proizvodi s oznakom Final Sale ne mogu se vratiti.  Iz higijenskih razloga і zbog zdravlja kupaca artikli iz shapewear kategorije (gaćice se ne mogu vratiti).

 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Ukoliko kupac ima primjedbe na kupljene proizvode, prema članku 10 Zakona o zaštiti potrošača ima pravo prodavaču uputiti pisani prigovor putem elektroničke pošte na [email protected] ili na adresu: Diana Dizajn j.d.o.o. , Stara cesta 20, 10251 Hr.Leskovac

Pri tome Vas molimo da upišete ime i prezime, adresu, kontakt i opis prigovora. Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača i prodavatelja u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu, primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05,41/08, 125/11, 75/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Kupac je obavezan obavijestiti prodavača o postojanju vidljivih nedostataka, bez odgađanja a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kada je otkrio nedostatak. Kao prodavač, ne odgovaramo za materijalni nedostatak prodane stvari koji se pokaže nakon proteka dvije godine od prodaje stvari.

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

Posebnom regulativom Europske unije,od 15.2.2016 diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupovine unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene itd.) svoj prigovor možete na brzi i jednostavan način podnijeti putem te platforme.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.dianaviljevac.com su vlasništvo tvrtke Diana Dizajn j.d.o.o.

Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

 Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Diana Dizajn j.d.o.o. Stara cesta 20, 10251 Hrvatski Leskovac, OIB:47989010272, u obavljanju svoje djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke poštujući sve relevantne zakone i propise.

Zaštita i sigurnost osobnih podataka naših kupaca, klijenata i poslovnih

partnera je prioritet Diana Dizajn j.d.o.o

Molimo Vas da ove Informacije pažljivo pročitate!

Voditelj obrade osobnih podataka

Diana Dizajn j.d.o.o je voditelj obrade osobnih podataka u skladu sa zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka. Diana Dizajn j.d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovorna je za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom i/ili elektronskom obliku.

Diana Dizajn j.d.o.o u svom poslovanju može biti i izvršitelj obrade osobnih podataka u slučaju u kojem obrađuje osobne podatke sukladno pisanoj uputi voditelja obrade osobnih podataka.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Diana Dizajn j.d.o.o u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtjevima imenovala Službenika za zaštitu osobnih podataka kojega možete kontaktirati vezano za sva pitanja vezana za obradu osobnih podataka ili ostvarivanje prava na zaštitu osobnih podataka.

Kontakt: [email protected]

Osobni podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje prikupljamo ovise o: vrsti usluge koju pružamo našim kupcima, korisnicima i klijentima, namjeri kupca da koristi naše usluge, o vrsti ugovora kojeg sklapamo s našim klijentom kao i o namjeri kupaca da koriste svoja prava temeljena na zakonskim i regulatornim odredbama o zaštiti osobnih podataka. U prvom redu radi se o podacima bez kojih ne možemo izvršiti uslugu, a uključuju najmanje:

-osnovne osobne podatke (ime i prezime)

-osnovne kontakt podatke (adresa, broj telefona, mail adresa)

-podatke vezane uz korištenje web stranice www.dianaviljevac.com

-podatke vezane uz korištenje Diana Dizajn j.d.o.o. web shopa

-podatke nužne za sklapanje ugovora o potrošačkom kreditiranju

-ostale osobne podatke nužne za ostvarenje klijentovih prava temeljenih zakonskim odredbama o zaštiti potrošača.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Diana Dizajn j.d.o.o prikuplja i upravlja osobnim podacima u svrhu kupoprodajnog odnosa za proizvode i usluge iz vlastite ponude te kako bi ispunila zakonske i regulatorne obveze kao i u svrhu ostvarenja vlastitih legitimnih interesa zakonitog poslovanja.

Ako to od nas traže relevantni zakonski propisi, za određene ćemo razloge dodatno tražiti od korisnika njegovu (vašu) izričitu privolu.

Razlozi zbog kojih obrađujemo osobne podatke radi sklapanja i ispunjenja ugovornih obveza su:

-prodaja roba i usluga

-prodajne i marketinške aktivnosti Diana Dizajn j.d.o.o

-administriranje ugovornog odnosa

-upravljanje i zaprimanje prigovora, pritužbi i reklamacija

-Dostava kupljene robe

-postupak naplate

-druge zakonske obveze koje proizlaze iz poslovanja Diana Dizajn j.d.o.o

Razlozi radi kojih obrađujemo Vaše osobne podatke na temelju naših poslovnih legitimnih interesa su:

-obavještavanje o promjenama vezanim uz uvjete poslovanja

-sprječavanje i otkrivanje prijevare

Za sve druge aktivnosti koje nisu pokrivene gore navedenim razlozima zatražit ćemo dodatnu privolu. Naši klijenti, u svakom trenutku, imaju pravo povući danu privolu.

Pristup osobnim podacima

Diana Dizajn j.d.o.o poduzima tehničke i organizacijske mjere kako bi se prikupljeni osobni podaci obrađivali samo na način koji je u skladu s iskazanom svrhom. Ukoliko je nužno u svrhu izvršenja naših poslovnih aktivnosti, pristup osobnim podacima će biti omogućen trećim stranama i to: državnim tijelima i tijelima javne vlasti koja u svrhu provedbe zakonskih obveza imaju pravo pristupa osobnim podacima; kurirskim službama, financijskim ustanovama i drugim poslovnim partnerima.

Svi osim državnih tijela i tijela javne vlasti osobne podatke obrađuju isključivo prema uputama Diana Dizajn j.d.o.o

Obrada osobnih podataka

Korisnički osobni podaci će biti obrađivani unutar Europskog gospodarskog područja (EGP) od strane izvršitelja obrade koji su navedeni u poglavlju Pristup osobnim podacima, a čija je odgovornost i obveza zaštite osobnih podataka i čuvanja njihove povjerljivosti definirana ugovornim odnosom i u skladu sa svim tehničkim i organizacijskim mjerama i zakonskim propisima koji uređuju zaštitu podataka. Vaši osobni podaci koje je Diana Dizajn j.d.o.o prikupila u svrhe navedene u poglavlju Prikupljanje i korištenje osobnih podataka neće biti dostupni nikome tko za to nema ovlaštenje Diana Dizajn j.d.o.o

Ostvarenje prava

Kada je to zakonski predviđeno, korisnik, kupac, klijent ima pravo na informacije o obradi njegovih osobnih podataka; povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ako osobne podatke obrađujemo uz danu privolu; ispravak ili dopunu osobnih podataka kako bi uvijek bili točni; brisanje osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe; podnošenje prigovora Diana Dizajn j.d.o.o ili nadležnom državnom tijelu.

Diana Dizajn j.d.o.o. svim zainteresiranima osigurava komunikacijske kanale zbog ostvarivanja svojih prava vezanih za zaštitu osobnih podataka i to postavljanjem zahtjeva:

-putem elektroničke pošte poslane u sustavu Diana Dizajn j.d.o.o registrirane e-mail adrese na [email protected]

-putem web-forme Diana Dizajn j.d.o.o. na webshopu www.dianaviljevac.com

Neovisno o odabranom komunikacijskom kanalu zahtjev se podnosi osobno i na način da je djelatnicima Diana Dizajn j.d.o.o. omogućena identifikacija podnositelja zahtjeva.

Pravo na prigovor nadzornom tijelu

Osim prigovora na obradu osobnih podataka podnesenog Diana Dizajn j.d.o.o. prigovor na obradu osobnih podataka moguće je podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb, 00385 (0)1 4609 999, [email protected] , www.azop.hr

Čuvanje osobnih podataka

Vremenski period čuvanja osobnih podataka korisnika ovisi o svrsi radi koje ih obrađujemo.

Podaci prikupljeni samo zbog pružanja prodajnih transakcija ili pružanja drugih usluga, čuvaju se još 12 mjeseci od datuma zadnje transakcije u kojoj su korišteni (primjerice transakcija isporuke, dostave, reklamacije i sl.)

Podaci prikupljeni zbog obrada temeljeni na zakonskoj osnovi, čuvaju se sukladno vremenskim ograničenjima odredaba predmetnog zakona (primjerice Zakon o računovodstvu i sl.)

Kontakt

Za bilo kakva pitanja o načinu korištenja osobnih podataka možete nas kontaktirati e-mailom ili poštom kako slijedi:

-slanjem elektroničke pošte na [email protected]

-pisanim putem na adresu: Diana Dizajn j.d.o.o., Stara cesta 20, 10251 Hrvatski Leskovac

-putem web obrasca koji se nalazi na www.dianaviljevac.com

Za komunikaciju zbog ostvarivanja prava vezanih za zaštitu osobnih podataka potrebno je koristiti komunikacijske kanale definirane u poglavlju „Ostvarivanje prava“ kako bi svaki zahtjev bio urudžbiran a korisnik kao inicijator identificiran.

Ažuriranje Informacije o obradi osobnih podataka

Diana Dizajn j.d.o.o. redovno revidira i ažurira Informacije o obradi osobnih podataka sukladno promjenama u vlastitim poslovnim procesima ili temeljem zakonskih i regulatornih obveza. Važeća verzija Informacije o obradi osobnih podataka dostupna je na našim stranicama www.dianaviljevac.com . Ukoliko dođe do značajnih promjena koje u većoj mjeri utječu na obradu osobnih podataka informaciju ćemo bez odlaganja objaviti na web stranici te vas izravno informirati.

Uvjeti obrade osobnih podataka zbog pružanja usluge dostava i povrata

Za potrebe pružanja usluge dostava i povrata robe Diana Dizajn j.d.o.o. prikuplja sljedeće podatke:

-ime i prezime

-adresa isporuke ili preuzimanja robe

-broj telefona i/ili mobilnog telefona

-informacije o adresi za isporuku ili preuzimanje

Navedene podatke ustupamo ugovorenim poslovnim partnerima, pružateljima logističkih usluga u svrhu izvršenja ugovorenih usluga. Partneri koji pružaju usluge ovlašteni su od strane Diana Dizajn j.d.o.o, za obradu osobnih podataka kupaca isključivo u svrhu izvršenja ugovorenih usluga.

Kolačići (“cookies”) i praćenje internet aktivnosti

Kolačić je tekstualna datoteka koju web stranice koje posjećujete spremaju na korisnikov uređaj (računalo, tablet, smartphone).Diana Dizajn j.d.o.o. koristi kolačiće kako bi posjetiteljima olakšala i poboljšala pristup funkcijama koje im pruža Diana Dizajn j.d.o.o. web stranica. Informacije koje prikupljamo kolačićima koriste se za pamćenje postavki i korisničkih aktivnosti na web stranicama kao što su pregledavanje artikala, kretanje po stranicama, stavljane proizvoda u košaricu, zanimljivi artikli ili artikli za usporedbu i tako dalje.

Kolačiće korisnik može u svakom trenutku obrisati ili blokirati u postavkama svog internet preglednika. Ako korisnik s blokiranim kolačićima pristupi Diana Dizajn j.d.o.o. web stranicama pojedine funkcionalnosti na stranici neće biti moguće.

Diana Dizajn j.d.o.o. na stranicama www.dianaviljevac.com Webshop koristi usluge za analizu posjeta i praćenja navika kupaca kao npr. Google Analytics. Pružatelj usluga može uporabom kolačića pratiti korisnikove posjete našim i drugim internet sjedištima i na osnovu toga korisniku prikazivati Diana Dizajn j.d.o.o. plaćene oglase ili oglase drugih korisnika usluge. Prikaz oglasa korisnik može zaustaviti na stranici pružatelja usluga zaduženih za prikaz oglasa.

Newsletter i uporaba osobnih podataka za marketing

Ukoliko korisnik želi primati obavijesti o našoj ponudi putem elektroničke pošte potrebno je napraviti prijavu na Newsletter. Pri ispunjavanju obrasca za prijavu potrebno je popuniti označena polja te unijeti adresu elektroničke pošte na koju želi primati Newsletter. U svakom trenutku korisnik može izvršiti odjavu na naš Newsletter sukladno uputama koje će dobiti e-poštom nakon prijave, kao i na svakom Newsletteru. Svi registrirani korisnici Diana Dizajn j.d.o.o. web mjesta, u svakom trenutku u svom profilu mogu prijaviti ili odjaviti Newsletter.

Za isporuke Newslettera Diana Dizajn j.d.o.o. može koristiti tehničke usluge vanjskih poslovnih partnera. U navedenom slučaju Diana Dizajn j.d.o.o. istima daje na obradu isključivo adresu elektroničke pošte koju je korisnik prijavio za dobivanje Newslettera. Također osiguravamo da odabrani poslovni partner istu koriste samo i jedino za isporuke naših Newslettera, u vremenskom periodu dok je korisnik na njega prijavljen, te ju u druge svrhe ne smije koristiti.

Diana Dizajn j.d.o.o. neće korisničke kontakt podatke dane za prijavu na Newsletter dijeliti s trećim stranama, osim u slučaju i pod uvjetima koji je naveden u prethodnom poglavlju. Isto tako, ukoliko se korisnik nije prijavio za primanje Diana Dizajn j.d.o.o. Newslettera, kao kupac ili korisnik, od nas može dobiti samo poruku vezanu uz narudžbu, plaćanje ili aktivnosti koje je sam osobno inicirao. Uz navedeno, Diana Dizajn j.d.o.o. će na korisnikovu adresu elektroničke pošte dostaviti informacije o promjenama vezanim uz naše poslovanje i odnos s klijentom, kupcem kao korisnikom naših usluga.

OSNOVNI PODACI

Naziv: VILJEVAC DESIGN d.o.o. 

Sjedište: Stara cesta 20, 10251 Leskovac, Hrvatska

Upisano u sudski registar: trgovački sud u Zagrebu

MBS: 04770188

OIB: 47989010272

IBAN PBZ: HR9323400091110658061
IBAN ZABA: HR0223600001102556072

Temeljni kapital: 10,00 kuna uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: Diana Viljevac

[email protected]

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene u našoj web trgovini. Isporučitelj robe ponuđene na ovim stranicama je tvrtka Diana dizajn j.d.o.o.

Kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, naruči i plati te sa time sklopi Ugovor sklopljen na daljinu.

Uvjeti poslovanja Internet trgovine www.dianaviljevac.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 41/14; 110/015), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija I ugovora na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

Diana dizajn j.d.o.o., putem Internet trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Proizvodi su opisani i predstavljeni na detaljan način, boja proizvoda može varirati uslijed rasvjete i postavka monitora.

Cijene su izražene u kunama i u eurima i ne uključuju PDV.

Zaključno s kupnjom,vrijedi cijena na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe.

Diana dizajn j.d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, te pokretanje sniženje cijena i posebne akcije.

Za narudžbe zaprimljene od kupaca koji žive van EU, mogući su dodatni troškovi carine i poreza, koju plaća kupac.

Diana dizajn j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

Uvjeti poslovanja odnose se na internet trgovinu.

( odnosi se na povrat robe i sredstava, reklamacije i prigovori )

NARUDŽBE

Diana dizajn j.d.o.o. zadržava pravo da odgodi dostavu narudžbe, ukoliko postoji problem sa naplatom narudžbe ili je kupac dao nepotpune podatke o dostavi.

Ako naručen proizvod nije dostupan (privremeno ili je rasprodan), kupac će biti obaviješten putem elektronske pošte.

Ukoliko je proizvod rasprodan, narudžba će se otkazati i kupac će dobiti povrat sredstava.

NAČIN PLAĆANJA

PLAĆANJE PUTEM PAYPALA
Kupcima nudimo mogućnost plačanja putem Paypala, jednokratno svim kreditnim i debitnim karticama. (Mastercard, Maestro, Visa electron, American Express, VISA, Diners)
Paypal je najpopularniji svjetski servis elektroničkog plaćanja, svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa plaćati robu i usluge u web trgovinama koje prihvaćaju Paypal kao sredstvo plaćanja.

PLAĆANJE PUTEM UPLATNICE ILI INTERNET BANKARSTVOM NA RAČUN
Na kraju narudžbe sustav će vam generirati ponudu po kojoj uplaćujete.
Plaćanje izvršavate putem Internet bankarstva ili opće uplatnice.
Na polju poziv na broj koristite broj narudžbe.
U opis plaćanja također koristite broj narudžbe.
Narudžba se procesuira kada je uplata vidljiva na našem računu.
Nakon vidljive uplate vašu narudžbu pakiramo i šaljemo.
Također, vaš račun šaljemo zajedno sa narudžbom u paketu.

KARTIČNO PLAĆANJE
Sigurnost plaćanja kreditnim karticama:
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije.
Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka.
SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Izjava o konverziji valute:
– ako su na stranicama prodajnog mjesta cijene izražene u stranoj valuti (npr. €, $…), prije plaćanja, konačna se mora cijena preračunati u Eur i takva prikazati.

DOSTAVA

Dostupni proizvodi:

Odmah dostupni proizvodi, bit će poslani unutar 1-2 radna dana (ponedjeljak-petak) za vrijeme sniženja i akcija, vrijeme slanja se može produžiti.

Prednarudžbe i proizvodi koji se trebaju proizvesti po narudžbi:

Prednarudžbe i proizvodi koji se trebaju tek proizvesti po narudžbi, šaljemo čim stignu iz proizvodnje u našem studiu.

Puna cijena će biti naplaćena odmah kada je narudžba zaprimljena, bez obzira na kasniji termin dostave.

ROK DOSTAVE

Narudžbe šaljemo putem kurirske službe, očekivano vrijeme dostave je:

Hrvatska – 2-3 radna dana, dostava na otoke može biti i duža, za vrijeme sniženja i akcija, rok dostave se produžuje za 7 radnih dana.

Europa – do 14 radnih dana

USA i ostatak svijeta – 2-4 tjedna

Diana dizajn j.d.o.o. nije odgovoran za kašnjenja u isporuci, uzrokovana vremenskim prilikama, međunarodnim carinskim zadržavanjima pošiljke ili bilo kakvim drugim okolnostima van naš kontrole.

CIJENA DOSTAVE

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda i posebno se naplaćuje, odnosno za područje Republike Hrvatske, dostava je 5,30€, za narudžbe iz zemalja Europske unije 11 € te za ostale zemlje izvan EU dostava se naplaćuje 30€.

Kupac je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled i da nema primjedbi na oštećenja na transportnim pakiranjima.

Ukoliko kupac odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne-kurirske službe u vezi oštećenih pošiljaka, te putem e-mail-a odmah, a najkasnije u roku od 8 (osam) dana obavijestiti Diana dizajn j.d.o.o. dali želi ponovljenu isporuku ili povrat novca. Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca se Diana dizajn j.d.o.o. obvezuje, u rokovima propisanim za dostavu izvršiti ponovljenu dostavu ukoliko se radi o proizvodu koji se nalazi na zalihama kod Diana dizajn j.d.o.o. ili na zahtjev registriranog korisnika izvršiti povrat novca.

POVRAT ROBE I SREDSTAVA

Za povrat robe, kontaktirajte nas putem elektroničke pošte na [email protected]

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti , prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, na [email protected] ili putem obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Potrebno je navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora:

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA

Troškove povrata robe snosi kupac.

Prodavač je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana primitka robe.

Proizvodi se moraju vratiti nenošeni, neoprani, u izvornom stanju i sa svim pričvršćenim etiketama i papirima . Molimo priložite originalnu otpremnicu narudžbe u povratni paket. Ako je vaša narudžba kupljena pomoću darovne kartice, povrat ćete dobiti samo izravno na darovnu karticu.

Molimo vas da nosite donje rublje kada prvi put isprobavate svoju kupovinu.

Zadržavamo pravo odbijanja povrata koji pokazuju znakove nošenja ili ne ispunjavaju gore navedene kriterije.

Proizvodi s oznakom Final Sale ne mogu se vratiti.

VRSTE POVRATA

Zamjena za veličinu ili drugi proizvod

Zamjena je moguća ukoliko je željeni zamjenski artikl dostupan.

Povrat sredstava

Povrat sredstava biti će proslijeđen u roku 14 dana, nakon što Diana dizajn j.d.o.o. provjeri i prihvati vraćenu robu, koja mora biti u originalnom stanju.

Za artikl koji je izrađen po narudžbi , specifikaciji kupca ili jasno prilagođen potrošaču ne vršimo povrat novaca (izrada novih haljina koje nisu za zalihi, izrada po mjeri, promjena boje haljine, sužavane, proširivane, skraćene haljine i drugi krojački prepravci).

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Ukoliko kupac ima primjedbe na kupljene proizvode, prema članku 10 Zakona o zaštiti potrošača ima pravo prodavaču uputiti pisani prigovor putem elektroničke pošte na [email protected] ili na adresu: Diana dizajn j.d.o.o. , Stara cesta 20, 10251 Hr.Leskovac

Pri tome Vas molimo da upišete ime i prezime, adresu, kontakt i opis prigovora. Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača i prodavatelja u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu, primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05,41/08, 125/11, 75/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Kupac je obavezan obavijestiti prodavača o postojanju vidljivih nedostataka, bez odgađanja a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kada je otkrio nedostatak. Kao prodavač, ne odgovaramo za materijalni nedostatak prodane stvari koji se pokaže nakon proteka dvije godine od prodaje stvari.

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

Posebnom regulativom Europske unije,od 15.2.2016 diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupovine unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene itd.) svoj prigovor možete na brzi i jednostavan način podnijeti putem te platforme.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.dianaviljevac.com su vlasništvo tvrtke Diana dizajn j.d.o.o.

Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

 Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.