Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

DIANA VILJEVAC

VILJEVAC je luksuzni hrvatski modni brend ženske odjeće i modnih dodataka dizajniranih pod vodstvom Diane Viljevac.
Osnovan 2009. godine, brend se od samog početka istaknuo visoko kvalitetnom izradom odjeće, odabirom najboljih materijala i dizajnom stvorenim za isticanje ženske figure.

Jedna od najvećih kvaliteta dizajnerice Diane Viljevac je mogućnost prepoznavanja želja modernih žena zbog čega brend iz godine u godinu nameće trendove, uvijek s individualnim i prepoznatljivim potpisom.

Dizajnerica, koja se može pohvaliti izuzetnim okom za detalje i strašću za jednostavnim formama, postigla je pročišćen dizajn kako bi naglasila žensku figuru na suptilan i elegantan
način: „Predstavljam bezvremenski dizajn koji slavi žensko tijelo bez suvišnih detalja, vodeći brigu o tome da se u svakom modelu koji dizajniram, žena koja ga nosi osjeća zadovoljno, samouvjereno i moćno.“

Zadovoljstvo žena koje godinu za godinom nose VILJEVAC vidljivo je i na licima poznatih dama poput Jelene Rozge, Severine, Danijele Martinović, Mirne Maras, Ive Jerković, Ecije Ivušić, Andree Andrassy, Lane Klingor, Ive Šarić, Mirne Medaković, Mile Elegović, Antonije Blaće, Marijane Batinić i mnogih drugih prelijepih Hrvatica.

Brend VILJEVAC može se pohvaliti i sudjelovanjem na brojnim humanitarnim, kulturnim i društvenim manifestacijama, poput “Dana crvenih haljina”, “Moja maturalna večer”, “Modni ormar”, te je predstavljen u najčitanijim modnim i lifestyle časopisima poput “Harper’s Bazaar”, Story, Gloria, Ljepota i zdravlje, Grazia, Nacional, Jutarnji list.

POSJETITE NAS


Dežmanova 4, Zagreb

RADNO VRIJEME

pon – pet 10:00 – 20:00

 Sub  9:00 – 15:00