Diana Viljevac

Nakon završetka Tekstilno-tehnološkog fakulteta postiže zvanje Magistrice inženjerke tekstilnog i modnog dizajna.
2009. osniva vlastiti brend koji nosi njezino ime, Diana Viljevac.

Dizajnerica se može pohvaliti izuzetnim okom za detalje i strašću za jednostavnim, minimalističkim siluetama i formama. Pomicanjem od suvišnog postiže pročišćen dizajn u čemu pažnju posvećuje ne samo izgledu već i funkcionalnosti odjeće. Kao najvažnije na listi prioriteta ističe visoko kvalitetnu izradu odjeće i odabir najboljih materijala kako bi ostvarila želju da se svi osjećaju ugodno i samouvjereno.

Kao samosvjesna i snažna žena dizajnira odjeću koja ističe žensku figuru i slavi tijelo svih oblika i veličina. Brend prati aktualne trendove, uvijek s individualnim i prepoznatljivim potpisom dizajnerice u svim kolekcijama koje stvara.

Iza brenda VILJEVAC stoje godine predanog rada i truda pri čemu je brend uvijek u vrhu domaće modne scene te se može pohvaliti brojnim suradnjama i popularnosti izvan granica Hrvatske. Istančanom dizajnu brenda nisu odoljele niti mnoga poznata imena poput Jelene Rozge, Severine, Danijele Martinović, Mirne Maras, Ive Jerković, Ecije Ivušić, Andree Andrassy, Lane Klingor, Ive Šarić, Mirne Medaković, Mile Elegović, Antonije Blaće, i mnogih drugih prelijepih Hrvatica.

Kao jedno od najvećih postignuća dizajnerica ističe otvaranje dućana, mjesta na kojem je zadovoljstvo klijentica na prvom mjestu i gdje se kroz aktualne kolekcije najbolje može vidjeti zbog čega se iz godine u godinu ističe svojim dizajnom.

Dućan se nalazi na adresi Dežmanova 4, te isti možete posjetiti bez prethodne najave svakim radnim danom od 10-20h, I subotom od 09-15h.

Sve dodatne informacije, osim na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) klijentice mogu provjeriti na web shopu www.dianaviljevac.com, preko e-maila: info@dianaviljevac.com i na broju: +3851 5814 726.

JAVITE NAM SE

STORE


Posjetite naš showroom na adresi Dežmanova 4, Zagreb

INSTAGRAM


Pratite nas na Instagramu #dianaviljevac

Something is wrong.
Instagram token error.

• +385 1 5814 726 • info@dianaviljevac.com • Dežmanova 4, Zagreb • Ponedjeljak – Petak 10:00 – 20:00 • Subota 09:00 – 15:00