Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

“In press” jesen/zima 2021

Svaka naša nova kolekcija ne bi mogla biti predstavljena široj javnosti bez naših suradnika i svih koji nas redovito prate, te obavještavaju svoje čitatelje o novostima na našoj modnoj sceni.

Najčitaniji lifestyle portali poput story.hr, diva.vecernji.hr, fashion.hr, tportal.hr, gloria.hr, coverstyle.hr, buro247.hr, jutarnji.hr, novilist.hr, super1.telegram.hr, zadovoljna.dnevnik.hr, i mnogi drugi mediji koji naše živote čine ljepšima prenoseći optimistične i vedre teme, našu je novu kolekciju za jesen/zimu 2021 proglasilo kombinacijom odjevnih predmeta koje svaka moderna, suvremena žena mora imati u ormaru!

Najvažnije o samoj kolekciji, te tema koja se prožimala u svakom članku su bezvremenski komadi poput sakoa, kaputa, haljina i suknji koji se slažu sa svim modnim kombinacijama, ali i elegantnijih verzija koji će idealno upotpuniti elegantan dizajn kojeg ni u ovoj kolekciji ne manjka.

Zahvaljujemo svim našim pratiteljima, fanovima, te suradnicima koji vjeruju u nas, redovito nas prate i uveseljavaju komentarima i reakcijama!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog