Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Journal Xmas party uljepšala je Lu Jakelić u haljini Vanja

Naše kreacije uljepšale su brojne evente a jedna od dražih look-ova predstavila je I talentirana Lu Jakelić na Journal Xmas party-u 16.12.2019.

Magična atmosfera božićnog razdoblja pratila nas je kroz cijelu zimu a svoj vrhunac doživjela je u Preporodnoj dvorani Narodnog doma u Zagrebu, gdje je preko 1000 uzvanika imalo priliku uživati upravo u glasu I ljepoti predivne Lu.
Za ovakav event pjevačica je odabrala haljinu koja će prvenstveno pružiti udobnost I eleganciju, te se odlučila za jedan od naših najpopularnijih modela, haljinu Vanja.
Kreacija koja otkriva ramena, nježno grli figuru I ističe se preklopom s prorezom savršena je za važne večeri, vjenčanja, evente I događanja na kojima želite ostaviti trag I suptilno istaknuti figuru bez pretjeranog otkrivanja.

Kako bi ostala u tonu same večeri Lu je odabrala Vanju u crnoj boji, što je ujedno I originalna boja ovog modela, iako Vanju volimo vidjeti I u drugim neutralnim tonovima, ali I u jarkim bojama kada postaje najtraženija ljetna haljina.

Haljinu je iskombinirala decentnim Iva Viljevac fashion jewelry nakitom, I našom torbicom Sia koja je bijelom bojom osvježila cijeli look!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog