Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

NOVA PALETA BOJA

Naša moda je, osim po posebnim detaljima i zanimljivim krojevima, poznata i po raskošnoj paleti boja koju mijenjamo sezonski i s kojom omogućavamo našim klijenticama da sudjeluju u izradi svoje haljine iz snova.
Poznato je da boje sadrže jedinstvenu moć utjecaja na fizički i emotivni nivo čovjeka i da, neovisno o ukusima, svaka boja ima svoju simboliku i značenje.
Naša je misija omogućiti klijenticama sudjelovanje u izradi svog modela jer znamo koliko je važno osjećati se posebno u kreacijama koje odabiremo za važne prigode. Iz godine u godinu naši modeli prepoznati su po posebnim nijansama koje svaku novu kreaciju podižu na viši nivo, i zbog toga se trudimo obogatiti paletu najboljim materijalima i nijansama.


Haljina Vanja je jedan od najpopularnijih modela za svečane prigode jer zbog elegantnog izgleda uz minimalan trud postižete savršen večernji look.
Upravo takvi modeli najdraži su nam za igranje s bojama; u tamnoj nijansi postići ćete dramatičan i dominantan efekt, u jarkoj crvenoj biti ćete magnet za poglede, u nježnim i neutralnim tonovima Vaša figura će doći do izražaja, a u novoj nijansi zelene iznenaditi ćete neočekivanim!
Tko bi rekao da svečana haljina može ovako dobro izgledati u boji koje se niti ne sjetimo kada razmišljamo o večernjim izlascima i posebnim prigodama.
Ako ne probate, nećete znati!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog