NOVA PALETA BOJA

Naša moda je, osim po posebnim detaljima i zanimljivim krojevima, poznata i po raskošnoj paleti boja koju mijenjamo sezonski i s kojom omogućavamo našim klijenticama da sudjeluju u izradi svoje haljine iz snova.
Poznato je da boje sadrže jedinstvenu moć utjecaja na fizički i emotivni nivo čovjeka i da, neovisno o ukusima, svaka boja ima svoju simboliku i značenje.
Naša je misija omogućiti klijenticama sudjelovanje u izradi svog modela jer znamo koliko je važno osjećati se posebno u kreacijama koje odabiremo za važne prigode. Iz godine u godinu naši modeli prepoznati su po posebnim nijansama koje svaku novu kreaciju podižu na viši nivo, i zbog toga se trudimo obogatiti paletu najboljim materijalima i nijansama.


Haljina Vanja je jedan od najpopularnijih modela za svečane prigode jer zbog elegantnog izgleda uz minimalan trud postižete savršen večernji look.
Upravo takvi modeli najdraži su nam za igranje s bojama; u tamnoj nijansi postići ćete dramatičan i dominantan efekt, u jarkoj crvenoj biti ćete magnet za poglede, u nježnim i neutralnim tonovima Vaša figura će doći do izražaja, a u novoj nijansi zelene iznenaditi ćete neočekivanim!
Tko bi rekao da svečana haljina može ovako dobro izgledati u boji koje se niti ne sjetimo kada razmišljamo o večernjim izlascima i posebnim prigodama.
Ako ne probate, nećete znati!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blog

VELIKO

SNIŽENJE

Za Vas smo pripremili posebnu ponudu
proizvoda sniženih do 70%!

Na sve ostalo 10% uz besplatan povrat!
Popust se ne odnosi na modne dodatke.