Pri prvom predstavljanju, naš kombinezon Paris osvojio je srca djevojaka i žena, maturantica, vjenčanih kuma i svih onih koje su željele nešto više od obične haljine za važne prigode.
Ovoga ljeta, ovaj raskošan i jedinstven kombinezon predstavili smo u zelenoj boji, laganom i prozračnom ljetnom materijalu, i pričekali na prve reakcije.
Fashion.hr, vodeći hrvatski modni portal koji na dnevnoj bazi donosi novosti iz svijeta mode, s oduševljenjem piše o našem kombinezonu u novoj boji: https://bit.ly/2XtCTma

Kombinezon Paris

Kombinezon s voluminoznom mašnom koji će ukrasti svu pažnju je omiljeni model žena koje svoje odjevne predmete vole nositi više puta i na razne prigode: “Konstrukcija naglašava struk, ali i noge. Široke nogavice odaju dojam fluidnosti i senzualnosti, a mašna koja krasi jedan dio kombinezona, dok je druga strana otkrivena, najljepši je dio ovog odjevnog predmeta.
Ovaj poseban model dostupan je u verziji s dvobojnom mašnom, a ukoliko je u Vaš izgled potrebno unijeti dodatnu dozu glamura možete se odlučiti i za plašt koji će podariti dozu dinamičnosti i elegancije.

Na našem web shopu možete pogledati više detalja o kombinezonu, a i javiti nam se sa željama i prijedlozima u vezi boje koju biste odabrale za sebe!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blog

VELIKO

SNIŽENJE

Za Vas smo pripremili posebnu ponudu
proizvoda sniženih do 70%!

Na sve ostalo 10% uz besplatan povrat!
Popust se ne odnosi na modne dodatke.