Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

IN PRESS

Pri prvom predstavljanju, naš kombinezon Paris osvojio je srca djevojaka i žena, maturantica, vjenčanih kuma i svih onih koje su željele nešto više od obične haljine za važne prigode.
Ovoga ljeta, ovaj raskošan i jedinstven kombinezon predstavili smo u zelenoj boji, laganom i prozračnom ljetnom materijalu, i pričekali na prve reakcije.
Fashion.hr, vodeći hrvatski modni portal koji na dnevnoj bazi donosi novosti iz svijeta mode, s oduševljenjem piše o našem kombinezonu u novoj boji:

Kombinezon Paris

Kombinezon s voluminoznom mašnom koji će ukrasti svu pažnju je omiljeni model žena koje svoje odjevne predmete vole nositi više puta i na razne prigode: “Konstrukcija naglašava struk, ali i noge. Široke nogavice odaju dojam fluidnosti i senzualnosti, a mašna koja krasi jedan dio kombinezona, dok je druga strana otkrivena, najljepši je dio ovog odjevnog predmeta.
Ovaj poseban model dostupan je u verziji s dvobojnom mašnom, a ukoliko je u Vaš izgled potrebno unijeti dodatnu dozu glamura možete se odlučiti i za plašt koji će podariti dozu dinamičnosti i elegancije.

Na našem web shopu možete pogledati više detalja o kombinezonu, a i javiti nam se sa željama i prijedlozima u vezi boje koju biste odabrale za sebe!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog