Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Sudjelovali smo u darivanju

U ožujku smo imali priliku pridružiti se Modnom ormaru u emisiji Kod nas doma i usrećiti jednu gledateljicu poklanjanjem savršene kreacije za vrlo važnu prigodu.

Mlada Ivana u rujnu ove godine biti će kuma na vjenčanju najbolje prijateljice te joj je odabir i pronalazak idealne kreacije od početka godine jedna od najvažnijih misija.

Na sreću, u našem dućanu, malom raju svečanih i elegantnih haljina Ivana je pronašla baš ono što je tražila- kreaciju koja će istovremeno biti udobna, efektna, elegantna i posebna. Iako je odabir bio težak, jer haljine kakve naša mlada kuma voli su i naš najdraži komad za svečane prigode, pronašli smo model koji je u potpunosti zadovoljio sve njezine želje i zahtjeve, a u pitanju nije duga, elegantna haljina, već romantičan i raskošan kombinezon!

Kombinezon Borna je predstavljen u toploj sezoni i postao je jedan od najdražih modela naših trendseterica zbog romantičnog dizajna i udobnosti, a zbog načina izrade i raskošnih, širokih nogavica, rijetko tko će pomisliti da na sebi nemate elegantnu dugu haljinu.

Zbog naše bogate palete, kombinezon se izrađuje u preko 40 boja i mogućnosti kombiniranja s drugim modnim dodacima su beskonačne! Ne sumnjamo da će Ivana u rujnu zablistati na vjenčanju i savršeno iskombinirati ovaj prekrasan model te se tog dana sjećati samo po lijepom!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog