Sudjelovali smo u darivanju

U ožujku smo imali priliku pridružiti se Modnom ormaru u emisiji Kod nas doma i usrećiti jednu gledateljicu poklanjanjem savršene kreacije za vrlo važnu prigodu.

Mlada Ivana u rujnu ove godine biti će kuma na vjenčanju najbolje prijateljice te joj je odabir i pronalazak idealne kreacije od početka godine jedna od najvažnijih misija.

Na sreću, u našem dućanu, malom raju svečanih i elegantnih haljina Ivana je pronašla baš ono što je tražila- kreaciju koja će istovremeno biti udobna, efektna, elegantna i posebna. Iako je odabir bio težak, jer haljine kakve naša mlada kuma voli su i naš najdraži komad za svečane prigode, pronašli smo model koji je u potpunosti zadovoljio sve njezine želje i zahtjeve, a u pitanju nije duga, elegantna haljina, već romantičan i raskošan kombinezon!

Kombinezon Borna je predstavljen u toploj sezoni i postao je jedan od najdražih modela naših trendseterica zbog romantičnog dizajna i udobnosti, a zbog načina izrade i raskošnih, širokih nogavica, rijetko tko će pomisliti da na sebi nemate elegantnu dugu haljinu.

Zbog naše bogate palete, kombinezon se izrađuje u preko 40 boja i mogućnosti kombiniranja s drugim modnim dodacima su beskonačne! Ne sumnjamo da će Ivana u rujnu zablistati na vjenčanju i savršeno iskombinirati ovaj prekrasan model te se tog dana sjećati samo po lijepom!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blog

VELIKO

SNIŽENJE

Za Vas smo pripremili posebnu ponudu
proizvoda sniženih do 70%!

Na sve ostalo 10% uz besplatan povrat!
Popust se ne odnosi na modne dodatke.