Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

SURADNJA U KOJOJ JE AVA POSTALA PRAVA ZVIJEZDA!

Vjenčanica Ava

Suradnje u kojima možemo doprinijeti drugim umjetnicima i kreativcima nikad ne propuštamo, a nedavni wedding styled shoot nam se ukazao kao pravi ulazak u realnost i ponovno otvaranje sezone vjenčanja nakon više od godine bez slavlja na kakva smo navikli.
Nakon izazovne godine, svatko čiji posao uključuje organizaciju i bavljenje vjenčanima barem se jednom zapitao hoće li i kada doći bolje vrijeme, a sada s ponosom objavljujemo predivne fotografije nastale u centru našeg glavnog grada, koje nam dokazuju da najbolje tek dolazi!

Naša moda i u izazovnim vremenima ostala je prepoznatljiva; jednostavna elegancija na prvom mjestu, uz mogućnost izrade modela po mjeri te mijenjanja boja kako bi naše klijentice bile u potpunosti zadovoljne svojim odabirom.
Haljina Ava je samo jedna od modela koja se izrađuje u bijeloj boji, a za ovo fotografiranje pokazala se kao zaista savršen romantičan odabir za mladenke koje sa strašću i željom žele proslaviti dan svog vjenčanja i ulazak u novu fazu svog života!

Predivna energija, romantika, sreća i optimizam u zraku samo su neki od osjećaja koji nas prožimaju kada gledamo sreću i osmijehe na licima, a još nam je draže što smo ovim fotografiranjem pokazali mnoge mogućnosti na koje se ovako svečana, otmjena i elegantna haljina može nositi i kombinirati. Iako ćemo uvijek reći da je osmijeh na licu najvažniji dodatak, najsretniji smo kada naše klijentice i same kažu da je baš naša haljina jedan od razloga za taj važan modni dodatak.

Nadamo se da ćete uživati u ostatku fotografija i dobiti ideju za stiliziranje vlastitog vjenčanja, a mi smo na usluzi za sva pitanja, preporuke i modne savjete!

Photography: @martinaskrobotphotography

FLowers & design: @pixywithlove

MUAH: @makeupbymatea

Wedding dress: @dianaviljevac

Wedding suit: @zara

Stationery: @lettera.etc

Bridal headpiece: @pixywithlove

Models: @karamatickarla @matara44

Jewelry: @anka_jewelry

Sunglasses: @rayban & @Bottega Veneta from @optikaanda

Models agency: @sonicmodels

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog