Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Čarolija kombinezona Paris predstavljena je u Harper's Bazaar-u

Lipanjsko izdanje Harper’s Bazaar-a za 2019. Godinu ukrasio je I naš trendi kombinezon Paris koji je osvojio brojne klijentice svojom asimetričnom elegancijom I detaljima poput predimenzionirane mašne koja je dodatno naglasila posebnost ove kreacije.

Modni časopis koji desetljećima stoji na tronu najčitanijih I najcjenjenijih izvora trendova u životu modern žene naglasio je upravo naš kombinezon kao pravu ljetnu kombinaciju za posebne prigode.

Kombinezon Paris se već nakon prvog predstavljanja nametnuo kao jedan od najpopularnijih modela iz ljetne kolekcije a jednako je popularan I u verziji s dugim plaštom, kao I bez njega, ukoliko poželite veću slobodu kretanja. Široke nogavice ne otkrivaju da je riječ o kombinezonu, dapače; mnoge naše klijentice redovito se iznenade kada doznaju da je luksuzna crvena haljina ustvari kombinezon, a upravo je to razlog njegovoj popularnosti- udobnost I sigurnost koju pruža, ne gubeći pritom na eleganciji I posebnosti. Harper’s Bazaar je uvrštavanjem našeg kombinezona dopustio da pogledate u živote žena kroz objektiv modne fotografije I pokazao svu čaroliju našeg ljetnog modela!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog