Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

IN PRESS: Canelli je hit sezone

Story, jedan od najpoznatijih showbiz i lifestyle magazina ovo ljeto posvetio je mnogim dizajnerima koji su s početkom 2020. godine doživjeli potpuni preokret u poslovnom smislu. Interes za dizajnere koji i dalje iz sezone u sezonu predstavljaju nove kolekcije ne jenjava jer vjerujemo da je to jedan od načina da vratimo optimizam među ljude.

U nedavnom izdanju popularnog magazina predstavljena je velika dizajnerska priča ukomponirana u obiteljski paket. Dizajn Diane Viljevac, već popularan i prepoznatljiv i izvan granica naše države opet je zapeo za oko, pa je haljina Canelli zablistala upravo na dizajnerici koja je pokazala kako hit model od crne viskoze možete nositi i za opuštena, dnevna druženja, te kako crni model obogatiti posebnim detaljima ne bi li postao nezaboravan model!

Foto: Robert Gašpert/Story

Zašto se dizajnerica ove godine odlučila baš na ovakve nosive ljetne modele opisuje za magazin: “Nakon što sam došla u kontakt s klijentima te uvidjela što im se sviđa, osluškivala sam i njihove želje pa sam tako svoje iskustvo, rad i sluh prema željama klijenata ukomponirala u jedno. Važno je da su to bezvremenske kreacije nosive u svim prigodama, pristaju svim figurama i dobnim skupinama te nikada ne izlaze iz mode. Nema smisla odjenuti haljinu jednom pa da potom stoji u ormaru.”

Haljine od prirodnih materijala i jednostavnog kroja nisu rezervirane za “korona razdoblje” niti, kako bi neki pomislili, takav dizajn predstavlja potpunu prilagodbu zbog nametnutih mjera i novog normalnog. Upravo suprotno, zadnja kolekcija pokazala je svu raskoš dizajneričinog opusa koji je kroz sazrijevanje i osluškivanje potreba klijentica postao posebniji i klasičniji, a sada u svom dućanu u Dežmanovoj 4, osim klasičnih svečanih haljina žene mogu pronaći i jednostavne haljine za svaki dan i sve prigode.

“Nakon prošle godine koja nas je neobično iznenadila i iscrpila zaista mislim da ne postoji dizajner koji ovo ljeto i polagano popuštanje mjera nije dočekao s kreativnošću koja će eksplodirati ako uskoro ne bude stavljena na papir, a vrlo brzo nakon toga i provedena u djelo. Iako osjetim nedostatak vremena zbog promjene životnih okolnosti, imam sreću što nemam rokove kojih se moram pridržavati i raditi pod pritiskom nego si dopuštam u svom ritmu i tempu zamisliti, razmisliti, istražiti, prokomentirati i na kraju izraditi kolekciju kakvu želim. Sigurna sam da će uskoro sve ono što sam zamišljala ugledati svjetlo dana, no ne po svaku cijenu i samo zato što je možda vrijeme za to. Kada vidim da sam spremna, da su moje klijentice spremne i da je vrijeme za novitete u Dež­manovoj 4, obećavam da neću razočarati radoznale”- najavljuje dizajnerica koja poziva da sve modele pogledate na web shop-u www.dianaviljevac.com.

Foto: Robert Gašpert/Story

Više na: https://story.hr/Lifestyle/a176366/Upoznajte-sestre-Viljevac.html?gallery=1&image=1

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog