Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

JESEN U DEŽMANOVOJ 4

Svake godine slažemo se da je moda najbolji dio hladne, jesenske sezone.
Iako mnogi nisu spremni na naglu promjenu temperatura koje su nas grijale i motivirale na pozitivno razmišljanje protekloga ljeta, naša je misija modom i modnim dodacima omogućiti pojavu osmijeha na licu svakome tko nas posjeti.
Čini se da se uloženi trud uljepšavanja našeg prodajnog prostora u centru Zagreba isplatio, sudeći prema licima prolaznika koji s oduševljenjem gledaju u našu ukrašenu modnu oazu.

Viljevac Store, Dežmanova 4

Kako nas nagla promjena sezone ne bi uhvatila nespremne, naša bogata paleta boja pripremljena je na vrijeme a u njoj će se naći ponešto za svakoga; zemljani tonovi za neutralne modne kombinacije, jarke boje kojima prkosimo sivilu i tmurnim danima, cvjetni uzorci koji izgledaju predivno na dnevnim kombinacijama, pa čak i pastelni tonovi za one koji se još uvijek mogu pohvaliti preplanulom puti.

Diana Viljevac, modna dizajnerica

Ono po čemu su naši modeli poznati jest mogućnost transformacije i nosivost koja je svima važna- jedna haljina može se kombinirati na mnogo načina i iskoristiti za više prigoda, od jednostavnih dnevnih, do elegantnih večernjih. A ove jeseni otišle smo korak dalje i pripremile mnoštvo noviteta i iznenađenja u kolekciji koja će tek ugledati svjetlo dana.

Vjerujemo da interijer i energija koju osjećamo kroz boje i uređenje utječe i na naše raspoloženje, zato Vam garantiramo da ćete u našem dućanu u Dežmanovoj 4 osjetiti samo pozitivno raspoloženje i pronaći nešto za sebe.

Viljevac, Dežmanova 4

Našim klijenticama predstavile smo i novu, moderniju, nosiviju i prostraniju vrećicu koju će zasigurno koristiti i nakon kupnje naših proizvoda, ali i još jednu novost u našem poslovanju; poklon bonove kako biste za svoje najdraže na vrijeme pripremili poklone za nadolazeću sezonu.

Gift Card

Vidimo se u Dežmanovoj 4, veselimo se Vašim dolascima i reakcijama na uređenje našeg prostora!

Foto: Iva Komesar

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog