Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Kolovoz obilježen najljepšim kreacijama

Često ponavljamo kako nam je ljetna sezona najdraža zbog raznih prigoda na kojima naše klijentice mogu zablistati u haljinama koje izrađujemo za njih, a lijepo vrijeme i u nama budi inspiraciju koja će nam poslužiti za ostatak godine.

Ovo ljeto obilježeno je kolekcijom u koju je utkana maštovitost isprepletena našim prepoznatljivim, elegantnim stilom, i mnogo je žena koje su se pronašle upravo u novim modelima haljina. Ne možemo ne izdvojiti neke od najuspješnijih kombinacija koje su, sasvim sigurno, uljepšale ne samo žene koje su ih nosile nego cjelokupni dojam eventa na kojima su nošene.

Tara Thaller je naša ambasadorica stila i dobrog ukusa, a suradnje s njom su prava poslastica jer znamo da će njena mladost i vedrina udahnuti poseban izgled našim kreacijama. U najnovijem izdanju predstavila je naš uvod u jesen, novu kolekciju kojom ćemo vas tek iznenaditi, a mislimo da nismo mogli izabrati bolji model za prijelazno razdoblje na prigodama koje traže besprijekornu eleganciju.

Vatrena haljina idealna je za nemiran duh, ali smirena romantičnim detaljima koji ne otkrivaju previše; svaka naša haljina prilagođava se svim krojevima tijela i dobnim skupinama, ali uvijek brinemo o tome da udobnost nošenja i samopouzdanje ne budu narušeni zbog estetike. Otkrivena ramena, način isticanja ženstvenosti, vrlo su tražena kod naših klijentica i cilj svake kolekcije nam je implementacija takvog dizajna na nove modele, čime smo dobili i ovu ljepoticu s idealnim dozom razigranosti, elegancije i ženstvenosti.

Kolovoz je zabilježen i jednim od najprestižnijih događanja u filmskoj umjetnosti- Međunarodni filmski festival u Veneciji čiji je sponzor Armani beauty, nije mogao proći i bez naših predstavnica a posebnom ljepotom u jednostavnoj i elegantnoj haljini Alaya istaknula se Ivana Petković Čevra. Na događaju poput ovoga izuzetno je važno istaknuti se u masi i nositi kombinaciju koja u potpunosti ističe najljepše na vašem tijelu, zbog čega je Alaya bila savršen izbor za menadžericu za L’oreal koja svojom prirodnom ljepotom plijeni pažnju, ali posebno pazi na odabir odjeće kojom će istaknuti i važnost koju pridaje ovakvim prigodama.

Haljina boje ljubavi prenijela je poruku zahvalnosti na prisustvovanju na jednom od najpopularnijih svjetskih festivala, a Ivana nas je zaista predstavila na najbolji način!

I Hrvatska ima festivale i događanja na kojima se uvijek istakne neko poznato lice zbog kreacije koje odabiru, a ovoga puta imali smo priliku kroz suradnju s Mirnom Maras i Antoniom Ćosić otputovati u Slavoniju i uživati u haljinama koje su odabrale za tu večer.

Linda je već poznata svima koji nas prate duže vrijeme jer strogu eleganciju postignutu raskošnim materijalom na donjem dijelu uspješno razbija asimetrijom gornjeg dijela, zbog čega je vječni favorit ženama koje i u besprijekornim, ženstvenim izdanjima, vole pokazati i svoju nekonvencionalnu stranu.

Slično možemo reći i za haljinu Aurora, model na jedno rame na kojemu se najviše ističe struk, a zbog dužine vidno stanjuje i izdužuje figuru, čime je u kratkom vremenu postala jedna od najtraženijih modela za vjenčanja i slične prigode. Iako su obje haljine klasični večernji modeli, odabirom posebnih boja i kombiniranjem s raznim modnim dodacima u potpunoj su suprotnosti s već viđenim večernjim haljinama na kojima izostaje „wow“ efekt. Vjerujemo da se slažete da je upravo „wow“ prvo što izgovaramo kada vidimo Mirnu i Antoniu u ovom izdanju!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog