Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Košulja Lucca u prilogu IN Magazina

Naše košulje redovito se izdvajaju kao najnosiviji komadi elegantne odjeće koje možete imati u svojim ormarima, a prilog IN Magazina Nove TV bila je izvrsna prilika za pojavu u komadu koji je obilježio ljeto svih trendseterica koje su Luccu birale za važne poslovne prigode ali i casual šetnje po ljetnim vrućinama.

Kako je kolekcija nosive odjeće za proljeće/ljeto odmah po predstavljanju dobila predznak modnih must have komada zbog prirodnih materijala, trend se nastavlja i dalje jer koža voli pamuk, svilu, lan i viskozu na svim temperaturama i za svako godišnje doba.

Prilog Jelene Prpoš dao je uvid u početak stvaranja kreativnog procesa dizajnerice Diane Viljevac te sestara koje su također karijeru ostvarile u dizajnerskom području, a da nema ničeg ljepšeg od sestrinskog pomaganja otkrile su za najgledaniju lifestyle emisiju: “Izuzetno cijenim mišljenje svojih sestara a u kreativnosti smo ujedinjene, iako smo karakterno različite i svaka ima svoju ulogu, od najozbiljnije, preko one koja nasmijava i zrači vedrinom do najnježnije”, objašnjava Diana Viljevac, i potvrđuje da je poduzetnički duh itekako važan za ostvarivanje čak i kreativnih poslovnih pothvata.
Za dizajn i bilo kakvo kreativno stvaranje važno je unaprijed prepoznati želje klijentica i kretanje trendova, no sestre potvrđuju da u svemu treba biti svoj jer slijepo praćenje nametnutih ideala može samo usporiti proces stvaranja.

O tome svjedoči i svaka kolekcija dizajnerice koja i prije prve skice modela točno zna što želi ponuditi u sljedećoj sezoni, a inspiraciju traži upravo među ljudima i svakodnevnim situacijama.
Unatoč godini prepunoj izazova dizajnerica nije htjela posustati od svog viđenja mode, a rezultat su kolekcije koje su i dalje bezvremenske, elegantne, ženstvene i stvorene za djevojke i žene koje se i u običnim situacijama žele istaknuti i izgledati posebno.

Košulja Lucca je jedan od najtraženijih modela u zadnjoj kolekciji, a i dalje osvaja posebnim detaljima koji ističu struk i daju definiciju svakoj figuri.

Prilog In Magazina možete pogledati na: https://fb.watch/80FR9I8RL9/ dok sve detalje o košulji koja obara s nogu možete vidjeti na: https://dianaviljevac.com/proizvod/lucca/

Screenshot: In Magazin NOVA TV
Facebook
Twitter
Pinterest

Blog