Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

L’Ardia Story Hall of Fame je bio pravi događaj za prezentaciju naših kreacija

Najduži crveni tepih u Hrvatskoj je ovog utorka ugostio naše dvije kreacije, a predivne Mirna Maras i Daria Lorenci Flatz su se pretvorile u zvijezde jedne od najglamuroznijih večeri u godini. 

Svake godine najiščekivaniji party prikuplja osobe iz javnog života koje svojim utjecajem obogaćuju našu svakodnevicu, a mi smo imali čast odjenuti poznatu voditeljicu u naš model Holly, elegantnu haljinu zelene boje koja se savršeno slaže s neutralnim modnim dodacima. Haljina koja je prvim predstavljanjem obilježila novu eru elegantnih haljina našeg brenda pokazala je kako klasična elegancija uvijek ima prednost pred ekstravagancijom i potvrdila da se moderne žene sve više pronalaze u jednostavnim krojevima koje nadopunjavaju prema svom ukusu. Mirna Maras zablistala je u kombinaciji koju je osvježila prirodnim make up-om i frizurom koju bismo preporučili svim ženama koje se odluče odabrati ovakav kroj haljine, jer otvarajući vrat i prsa vizualno izdužuje figuru. 

Događaj koji okuplja najveće domaće i regionalne zvijezde imao je priliku vidjeti i custom made kreaciju za Dariu Lorenci Flatz, haljinu inspiriranu modelom Gardenia, ali prilagođenu temi večeri – biserima koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost i snagu i u potpunosti opisuju esenciju naših kreacija. Haljina kojoj je snježno bijelom bojom udahnuta svježina zadržala je jednostavnost prožetu specijalnim detaljima, naborima, kojima smo postigli voluminoznost, dok je donji dio haljine na minimalistički način pokazao svoju elegantnu stranu.

Dramska prvakinja zagrebačkog HNK je u našoj otmjenoj kreaciji izrađenoj specijalno za ovu prigodu primila i nagradu za Najbolju glumicu powered by Don Julio, čime je potvrdila status jedne od najcjenjenijih hrvatskih glumica, a nama je bila posebna čast na ovaj način sudjelovati na ovakvom događaju, i odjenuti dvije prekrasne žene koje promiču sve što je i nama važno, i što sačinjava okosnicu svake naše kolekcije – posebnost, ljepotu i jednostavnost kojima ostavljaju neizbrisiv trag.

Foto: story press

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog