Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Magično vjenčanje

Jedna od najvećih nagrada koju svaki dizajner može dobiti je osmijeh na licu zadovoljne klijentice.

Sam kraj 2019. Godine obilježilo je vjenčanje na kojemu je posebno zablistala naša haljina Jelena, ovoga puta u ulozi vjenčanice, te želimo s Vama podijeliti barem djelić osjećaja koji nas prožima kada dobijemo fotografije naših klijentica. Haljine koje Vas prate diljem svijeta i uljepšavaju Vaše posebne prigode su dokaz da je moda više od želje da lijepo izgledamo.

Naša haljina Jelena je samo jedna od stotina kreacija u kojima su žene zakoračile u nove faze svojih života, i na najljepši način dale pohvalu našem radu.

Iako u ponudi imamo I druge haljine koje u bijeloj boji mogu poslužiti kao jednostavne, minimalističke vjenčanice, često se vratimo baš na Jelenu koja nas očarava jednostavnošću I nudi mnogo mogućnosti za kombiniranje. A posebno nam je draga I jer jednostavnim prekrajanjem I skraćivanjem, čak I nakon odrađene najvažnije uloge na vjenčanju može postati haljina za svaki dan!

Ovo magično vjenčanje najdraža nam je motivacija za dizajniranje haljina po kojima je brend Viljevac poznat. Manje je više, a jednostavno je najljepše!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog