Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

LJETO U GRADU KROZ VIZIJU DIANE VILJEVAC

Reakcije na našu najnoviju kolekciju proljeće/ljeto 2024. još se ne stišavaju, ali naša mašta je pretrpana idejama i savjetima koje rado dijelimo s klijenticama. Dugogodišnje iskustvo u modnom dizajnu i dobro poznavanje naših klijentica i njihovih želja i potreba kada je moda u pitanju, donijeli su nam vrijedne informacije o tome kako ljeto pretvoriti u najzahvalnije godišnje doba za inovativne, unikatne i elegantne modne kombinacije!

Iako svaka kolekcija iznjedri modele u koje se baš svatko zaljubi, ovoga puta predstavljamo i modele koje možda niste mogle zamisliti u ljetnom izdanju, ali zbog toga što vam uvijek stojimo na usluzi i radimo preinake kako bi svaka haljina ili kombinezon bio baš stvoren za vas, nije teško zamisliti već poznate modele kao kraljice ljeta.

Bijela boja je odavno poznata kao idealna boja ljeta, ne samo zato što štiti od vrućine, nego u estetskom smislu stvara predivan kontrast s preplanulim tenom, zbog čega ne možemo odoljeti haljinama poput Elene i Jane koje nježnošću savršeno opisuju romantične i bezbrižne ljetne dane. Uz već poznate modele koje bijelu boju podižu na novu razinu, kao Iris, Lotus i Ava, dobivamo odličan izbor između ležernijih modela i onih koji zrače luksuzom, a svi su kao stvoreni za vjenčanja, krštenja, i slične elegantne prigode.

Ljetne boje koje su nas također očarale savršeno se slažu s elegantnim krojevima haljina Fresia, Ally i Violet koje, osim pravim jarkim bojama, prilagođavamo ljetnim danima i igrom s rukavima koji se mogu skratiti. Osim toga, ljeto smo ostavili i za igru s detaljima i uzorcima, a cvjetna haljina koju mnoge klijentice biraju za specijalne prigode je prava ljetna poslastica iz Dežmanove 4.

Kraljice elegancije koje su u početku predstavljene u nešto dinamičnijem izdanju, Margaret i Margot, za ovo ljeto debitiraju u nešto nježnijem, ali i dalje vrlo upečatljivom izdanju. Oba modela sa skraćenim rukavima i dalje su zadržala besprijekornu eleganciju, a kao i svaka haljina u našoj ponudi, mogu se izraditi u potpunosti po mjerama naših klijentica.

Najslađe smo ostavili za kraj, a to su naši popularni kombinezoni Mimosa i Deni, dovoljno raskošni da se doimaju poput najelegantnijih haljina, ali pametnim detaljima razigrani stvaraju novo izdanje ljetnih modela za važne prigode. Čak i u tamnijim bojama ovi kombinezoni su savršeni za vruće dane jer zbog prilagodbe materijala nikada nećete imati osjećaj nelagode, ali uvijek ostavljamo prostor za promjenu boje kako biste jednobojni model mogli naručiti u vašoj najdražoj boji i tako si olakšati kombiniranje s modnim dodacima.

Podsjećamo da iz našeg dućana nikada nećete izaći bez savjeta našeg stručnog tima, a za ovo ljeto osim haljina i kombinezona, možete razmišljati i o novim shapewear dodacima koji će dati „točku na i“ svakoj modnoj kombinaciji koju ste zamislile. Naši prijedlozi za prilagođavanje najtraženijih modela svakoj prigodi i godišnjem dobu su tu, a mi jedva čekamo čuti vaše dojmove i ideje!

Foto: Karmen Poznić

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog