Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

NAŠA AMBASADORICA PREDSTAVLJA HALJINU VIOLA

Postoji li veći kompliment za dizajnera koji svojim rukama oblikuje odjevni predmet, od predivnih ambasadora koji s oduševljenjem nose posebne modele na važnim događajima? Predivna Ivana Petković Čevra uvijek se vraća našem dizajnu jer naši modeli komplimentiraju figuri, nosivi su od jutra do mraka i uvijek su po nečemu upečatljivi: efektnim detaljima, decentnoj eleganciji, odabirom boja…
Ovoga puta Ivana je odlučila istaknuti preplanuli ten i savršenu figuru našom haljinom Viola, a kombinacija nježne palete i neobične siluete baš nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Haljina Viola

Dvobojna haljina predstavljena je u kolekciji koja je prštala dinamičnim bojama, slavila žensku snagu i prihvaćanje vlastitog tijela te vraćala samopouzdanje kroz krojeve koji ističu figuru i obline; Viola se svojom nježnošću istaknula kao savršeni kontrast i postala omiljena haljina žena koje ne pokušavaju sakriti svoju ženstvenost i senzualnost.

Kada je vidimo na predivnoj Ivani jasno nam je zašto je klijentice toliko vole. Posebni detalji po kojima je brend Viljevac toliko poznat, i jednostavna elegancija ove haljine svaki će događaj podići na viši nivo.
Za predstavljanje parfema “My way” by Giorgio Armani nismo mogli zamisliti bolju odjevnu kombinaciju; haljina Viola izgleda kao da je stvorena baš za ovaj događaj!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog