NAŠA AMBASADORICA PREDSTAVLJA HALJINU VIOLA

Postoji li veći kompliment za dizajnera koji svojim rukama oblikuje odjevni predmet, od predivnih ambasadora koji s oduševljenjem nose posebne modele na važnim događajima? Predivna Ivana Petković Čevra uvijek se vraća našem dizajnu jer naši modeli komplimentiraju figuri, nosivi su od jutra do mraka i uvijek su po nečemu upečatljivi: efektnim detaljima, decentnoj eleganciji, odabirom boja…
Ovoga puta Ivana je odlučila istaknuti preplanuli ten i savršenu figuru našom haljinom Viola, a kombinacija nježne palete i neobične siluete baš nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Haljina Viola

Dvobojna haljina predstavljena je u kolekciji koja je prštala dinamičnim bojama, slavila žensku snagu i prihvaćanje vlastitog tijela te vraćala samopouzdanje kroz krojeve koji ističu figuru i obline; Viola se svojom nježnošću istaknula kao savršeni kontrast i postala omiljena haljina žena koje ne pokušavaju sakriti svoju ženstvenost i senzualnost.

Kada je vidimo na predivnoj Ivani jasno nam je zašto je klijentice toliko vole. Posebni detalji po kojima je brend Viljevac toliko poznat, i jednostavna elegancija ove haljine svaki će događaj podići na viši nivo.
Za predstavljanje parfema “My way” by Giorgio Armani nismo mogli zamisliti bolju odjevnu kombinaciju; haljina Viola izgleda kao da je stvorena baš za ovaj događaj!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blog

VELIKO

SNIŽENJE

Za Vas smo pripremili posebnu ponudu
proizvoda sniženih do 70%!

Na sve ostalo 10% uz besplatan povrat!
Popust se ne odnosi na modne dodatke.