Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Neodoljiva izdanja naših haljina na Journal Summer Dinner 2024.

Impresivna lokacija trga Marka Marulića i ove godine je ugostila najpopularnija lica iz Hrvatske, a Journal Summer Dinner bila je savršena prilika za pokazivanje naših modela. Večer za pamćenje nije propustila Tara Thaller koja je odabrala našu Amayu, mini haljinu stvorenu za isticanje figure, u boji koja izvrsno pristaje neutralnim, bež tonovima šminke i zlatnim detaljima. Opušteni valovi u kosi dodali su kontrast elegantnom modelu i senzualnu glumicu vinuli u vrh najbolje odjevenih žena večeri.

Ovaj poseban događaj uljepšala je i Daria Lorenci Flatz, nagrađivana glumica koja se pronašla u haljini Margot dugog kroja; ovaj model jedan je od najpopularnijih u kraćoj verziji, ali na zanosnoj glumici vidimo punu čar i ljepotu duge haljine u hit boji ovoga ljeta. 

Našu Koko, kraljicu svečanih prigoda koja je često zablistala i kao chic vjenčanica, u svom stilu je odjenula Lu Jakelić, pjevačica koja glasom otapa srca a haljinom Koko privlači poglede. Omiljena boja mlade pjevačice predivno je istaknula magiju male crne haljine na našem ženstvenom modelu i podsjetila nas na važnost ovog komada odjeće u našim garderobama.

Uvijek uživamo gledajući naše modele na ženama različitih ukusa, stilova, figura i energije, i svakom prigodom smo sretniji što s vama možemo podijeliti raznovrsnost naših haljina koje ispunjavaju obećano – dizajn za svaku ženu individualno. 

Koji look je vama bio najbolji na Journal Summer Dinner? Podijelite mišljenja s nama ili nastavite do web shop-a i punjenjem košarice pokažite vaše favorite!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog