Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Objava u časopisu Story

Ključni komadi sezone poput naše raskošne haljine Jelena, nježne Une koja laska figuri i zavodljivog party modela Ena, zablistali su na predivnoj Ivi Šarić koja nas je posjetila u novom dućanu.

Viljevac store u srcu Zagreba, osim posebnog iskustva kupnje na kojem inzistira dizajnerica, pruža i savjete stručnog tima, a zaljubljenice u ovaj nosiv i elegantan dizajn i dalje će moći sudjelovati u stvaranju svoje savršene haljine po mjeri ili u drugim bojama. Jedna je od njih i Iva Šarić, model i televizijska voditeljica, koja u posljednje vrijeme doista izgleda bolje nego ikada prije.

Iva je, u maniri ljubiteljice haljina iz kolekcije Diane Viljevac, za Story odabrala svoje favorite među kojima glavnu riječ imaju boje – upravo ono po čemu je dizajnerica prepoznata na sceni. Minimalistička estetika s fokusom na tijelo osobe koja ga nosi, zahvati u kroju koji naglašavaju ženstvenu siluetu, ali i doza provokacije čine njezin dizajn jedinstvenim, a upravo to obožava i Iva. Haljina boje lososa, s trunkom nijanse mandarine, Ivi je odmah zapela za oko pa je upravo nju prvu odjenula tijekom Storyjeva snimanja. Dužina do poda, naglašen dekolte i mogućnost stiliziranja za kasne poslijepodnevne, ali i večernje glam trenutke, osvojili su Ivu.

Sljedeća dva looka bila su rezervirana za nježnu puderastu i tamnosivu kreaciju. Iako nešto kraćeg kroja, savršene su toalete za tople proljetne večeri na otvorenom, kao i za dugo toplo ljeto. Premda smo kalendarski još u veljači, ne znači da ne smijemo sanjati o onome što dolazi u sljedećih nekoliko mjeseci. Baš kao i dizajnerica, koja je otvaranjem dugoiščekivanog prodajnog prostora u srcu Zagreba ostvarila jednu od svojih životnih i profesionalnih želja, ali i definirala svoju 2020. godinu.

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog