Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

UZ KUPNJU NAŠIH PROIZVODA DOBIVATE POKLON IZ KIEHL’S-A

Svaka naša haljina izrađena je s misijom da poboljša Vaš izgled, da se u njoj osjećate samopouzdano, elegantno i izvanredno, a sve kako bismo Vas usrećili s proizvodom u koji su utkani sati rada i truda.

Smatramo da je moda koju stvaramo samo dio esencije Vaše ljepote koja dolazi iznutra, a svakodnevno osmišljavamo i načine kako dodatno naglasiti Vašu prirodnu ljepotu.
Kao brand koji brine o Vašem izgledu najviše Vas volimo uveseljavati i iznenađivati kreativnim suradnjama kroz koje ćete još lakše doći do željenog izgleda.
Nastavljamo suradnju s Kiehl’s kozmetikom koja efikasnim i prirodom inspiriranim formulama poboljšava izgled Vaše kože. Posvećenost kupcima, kvaliteta proizvoda i nenametljivo savjetovanje žena kako bi se osjećale bolje i privlačnije u svojoj koži su kvalitete koje krase Kiehl’s poslovanje i privučene praksom u kojoj se pronalazi i brand Viljevac uvijek se vraćamo ovoj posebnoj kozmetici.

Testeri preparativne kozmetike koji Vas čekaju uz svaku kupnju Viljevac proizvoda

Sretne smo što ovom suradnjom imamo priliku upoznati Vas s novim trendovima u svijetu ljepote; uz svaku kupnju naših proizvoda pokloniti ćemo Vam paketić proizvoda za njegu kože i tijela kako biste upotpunile svoj look najljepšim haljinama i najboljom kozmetikom.

Otkrijte moć kreativnog razmišljanja u očuvanju zdravlja svog tijela kroz vrhunsku preparativnu kozmetiku i samopouzdano koračajte u našim kreacijama kao da je cijeli svijet Vaša modna pista! Vjerujemo kako ćete ovom suradnjom osjetiti viziju kreiranja vrhunskih, inovativnih i ženstvenih proizvoda kojima je cilj izmamiti Vam osmijeh na lice. Posjetite nas u dućanu u Dežmanovoj 4 ili svoju narudžbu ostvarite putem web shop-a i učinite nešto lijepo za sebe!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog