Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Predivna ambasadorica

Glamurozno izdanje predivne Fani upotpunila je duboka smaragdno zelena boja naše haljine Maša. 

Iz sezone u sezonu, mijenjajući paletu od hladnih do toplih tonova, model Maša privlači poglede efektnim dizajnom i elegancijom s pomakom, a isto je napravila I na otvorenju salona Gelo u Splitu:
“Jedna od naših najljepših missica pokazala je odličnu odjevnu kombinaciju koja možete biti izvrsna inspiracija za formalnije prigode. Odabrala je asimetričnu zelenu haljinu koju potpisuje domaća dizajnerica Diana Viljevac i kombinirala je s crnim, prozirnim salonkama i clutch torbicom, a pritom je stavila naglasak na detalje na modnim dodacima. Make up je bio sasvim jednostavan pa se Čapalija držala filozofije “manje je više” i lagani smokey eyes kombinirala s nude ružem za usne koji naglašava prirodnu ljepotu usana. Odlučila se tek za jednostavne valove u kosi koji su uvijek izvrsna ideja jer izgledaju elegantno i glamurozno.”

I ove sezone haljina Maša pokazala se kao idealan komad za prijelazno razdoblje, a volimo je upotpuniti I statement dodacima, poput kožnog remenja, uz koje ovaj elegantan model poprima još upečatljiviji izgled!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog