Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Predstavljamo novu liniju donjeg rublja, savršenog za nošenje ispod naših luksuznih haljina!

Kroz svaku našu kolekciju klijentice, promatrači i mediji fokusiraju se na završni look naših novih modela, ali samo žene koje za posebne prigode žele izgledati savršeno znaju da iza gotovog izgleda stoji pregršt detalja koji se izvana ne vide.

Naša shapewear linija kombinezona i hlačica koje olakšavaju potragu za savršenim haljinama sada je dobila dugo iščekivano pojačanje u obliku gaćica bež boje, kako bi naše klijentice bile sigurne da se ispod njihove najdraže modne kombinacije ništa neće vidjeti, a najfiniji pamuk na unutrašnjosti gaćica garantira udobnost i potpuno prirodan osjećaj.

Nove gaćice izrađuju se u veličinama S, M, L i XL, no zbog visokog postotka elastina stapaju se s figurom, dok bešavna tehnologija ne dopušta ocrtavanje čak niti na najtanjim materijalima poput viskoze i svile koje su naš izbor za ljetne dane. 

Ovisno o željama naših klijentica nudimo izbor gaćica niskog i visokog struka; dizajn zadnjice je detaljno isplaniran kako bi dobili željeni „lift effect“, dok na gaćicama visokog struka osiguravamo i oblikovanje bokova i struka te ravan trbuh. Kako bismo preduhitrili pitanje zašto je nova underwear linija dostupna u bež boji, naš stručni tim ima jednostavan ali važan odgovor, jer nam je važno pojasniti kako upravo donje rublje približno boji kože ima mogućnost sprječavanja providnosti materijala, čak i ako je haljina koju nosite bijele ili crne boje. Novitet u našoj ponudi možete nositi bez straha neovisno o boji ili materijalu ostalih odjevnih predmeta, čineći si uslugu odabirom prozračnog materijala i dizajna koji uljepšava i popravlja.

Ovim dodatkom dućan u Dežmanovoj 4 s razlogom je dobio naziv mjesta iz kojega možete izaći potpuno spremne za nadolazeće prigode. Uz haljine, kombinezone, suknje i bluze, te shapewear i najnoviju liniju donjeg rublja, u ponudi su i vrećice za pranje kako bi proizvodi ostali kao novi, a mi smo spremni za modne savjete i sva pitanja koja imate za nas!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog