Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

“IN PRESS” PROLJEĆE/LJETO 2021

Kroz svakodnevnu komunikaciju s klijenticama redovito dobivamo upite o nadolazećim kolekcijama, jer zaljubljenice u naš dizajn i estetiku ponekad ne mogu dočekati vidjeti što im pripremamo za nove sezone.
Svaka naša nova kolekcija ne bi mogla biti predstavljena široj javnosti bez naših suradnika i svih koji nas redovito prate, te obavještavaju svoje čitatelje o novostima na našoj modnoj sceni.
Najčitaniji lifestyle portali poput elle.hr, story.hr, diva.vecernji.hr, fashion.hr, tportal.hr, gloria.hr, coverstyle.hr, buro247.hr, jutarnji.hr, novilist.hr, super1.telegram.hr, zadovoljna.dnevnik.hr, i mnogi drugi mediji koji naše živote čine ljepšima prenoseći optimistične i vedre teme, našu je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021 proglasilo kombinacijom odjevnih predmeta koje svaka moderna, suvremena žena mora imati u ormaru!

Najvažnije o samoj kolekciji, te tema koja se prožimala u svakom članku je mogućnost kombiniranja naših novih modela te nadopunjavanje novih krojeva haljina, sakoa, košulja i suknji s kolekcijom modnih dodataka.

Kreativnost nove kolekcije koja je potpuno prepuštena šarmu i svježini tople sezone oduševila je sve koji su čekali da i u dnevnom, casual ili poslovnom izdanju zablistaju u modi s potpisom brenda Viljevac.

Zahvaljujemo svim našim pratiteljima, fanovima, te suradnicima koji vjeruju u nas, redovito nas prate i uveseljavaju komentarima i reakcijama!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog