Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Proljeće/ljeto 2022

Floralna vizija mode kroz novu kolekciju proljeće/ljeto 2022. Diane Viljevac

Hrvatska dizajnerica poznata po luksuznim modelima oduševila je novitetima za kolekciju proljeće/ljeto 2022.

Ovog proljeća posebnu pažnju posvetiti ćemo modelima iz nove kolekcije poznate dizajnerice Diane Viljevac koja još jednom donosi eleganciju i raskoš u naše garderobe.
Modeli nastali iz kreativne oaze u Dežmanovoj 4 prožeti su zajedničkim elementima poput voluminoznih cvjetnih detalja i prirodnih materijala, a kolekcija koja broji desetke haljina, sakoe, kombinezone i dvobojnu proljetnu pelerinu, nastavak je modne priče iz hladnije sezone koja je oduševila struku i zaljubljenice u elegantan dizajn s bezvremenskim karakterom.

Dizajnerica naglašava kako u svakoj kolekciji pronađe favorite za određene prigode, no ovoga puta joj se teško odlučiti za samo jedan model koji bi bio predstavnik proljeća: „Istina je da se za svaku novu haljinu jednako trudim i razmišljam ne samo o estetici već i o funkcionalnosti modela, ali ovog proljeća predstavljam kolekciju koja je više od odjeće jer napokon osjećam povratak mode kakva je bila prije nekoliko godina i optimizam koji osjećam prenesen je na svaki model. Uvjerena sam da ćemo opet imati bezbrižnu toplu sezonu te sam zato predstavila svečane toalete idealne za vjenčanja i slične važne prigode, i, iako i dalje volim jednostavnost i klasične modele, odlučila sam ponuditi modele koji su vrlo upečatljivi izborom materijala, uzorcima i efektnim ukrasima.“

Luksuzne toalete i duge haljine na prvi pogled odvajaju se od ostatka kolekcije koji je namijenjen za svakodnevno odijevanje; uz odabir svile koja je najbolji materijal za tople dane, voluminozne haljine daju poseban pečat eleganciji za kojom žudimo kada se želimo istaknuti. Kraj svečanih haljina obogaćenih detaljima proljeća ponosno stoje i jednostavniji modeli začinjeni prepoznatljivim stilom dizajnerice koja pazi na udobnost i isticanje najboljeg na figuri, a posebno oduševljava jednostavan sako koji uz dodatak tirkiznih detalja na struku postaje najdraži modni odabir ove sezone.

Krojevi koji komplimentiraju ženstvenom tijelu odvažniji su nego ikad prije, a to će se posebno svidjeti ženama koje vole romantične i jednostavne, a istovremeno zavodljive modele.

„Nakon jednobojnih, zatvorenijih modela iz prošlih kolekcija, došli smo do eksplozije boja i materijala, otvaranja krojeva i isticanja figure. Modeli iz nove kolekcije i dalje se izvrsno slažu s modnim dodacima koji su predstavljeni ranije, bilo da je riječ o kožnom remenju, suknjama i bluzama koje se ističu ispod nove pelerine ili dnevnoj haljini na koju smo iskombinirali novi statement sako, stoga je moja vizija žene za koju je rađena ova kolekcija i dalje ista- ali poboljšana. To je žena koja će ovog proljeća poslužiti kao inspiracija svima, jer će briljirati kreativnim kombinacijama na svakoj prigodi.“- navodi Diana Viljevac te dodaje kako će svaki komad iz kolekcije i dalje biti moguće mijenjati izradom po mjeri, ili odabirom druge boje materijala.

Proljetna kolekcija koja nudi najbolji odgovor na sezonsko osvježavanje garderobe dostupna je na web shopu www.dianaviljevac.com i u Dežmanovoj 4.

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog