Posebnu ponuda proizvoda s popustom do 30%! Iskoristite kupon “30%“!

Zasjala u haljini Diva

Preuređeno zagrebačko kino Urania nametnulo se kao idealna kulisa za predstavljanje novog lifestyle medija – gloriaglam.hr, ali i proljetnog broja tiskanog izdanja Gloria Glam.

Nova platforma predstavljena je u krugu partnera, suradnika, modnih znalaca, i to kroz prezentaciju sadržaja i set videa. Gosti su tako premijerno imali prilike vidjeti što ih sve očekuje u prvim tjednima na destinaciji gloriaglam.hr te su mogli zaviriti u backstage snimanja kampanje i nove naslovnice nastale u suradnji sa zagrebačkim concept storeom Garderoba.

Kamere Glorije Glam donijele su i atmosferu snimanja intervjua s glumicom Tihanom Lazović te modnog editorijala koji se nalazi na stranicama istoimenog magazina. Gosti su imali prilike i vidjeti video s potpisom brenda Armani beauty, koji ove godine obilježava 20. godišnjicu od svog osnutka.

Predstavljanje nove GloriaGLAM platforme uljepšala je i predivna Ivana Petković Čevra u haljini s kojom je nemoguće pogriješiti. Haljina Diva je naša ljepotica iz kolekcije jesen/zima 2019, a u originalu dolazi u zelenoj, crnoj I ružičastoj boji. Ivana je za ovu glamuroznu prigodu odabrala baš ružičastu, boju optimizma I nježnosti, upotpunivši romantični look decentnim dodacima I neupadljivim make up-om kako bi dizajn haljine još više došao do izražaja. Diva se već nakon prvog predstavljanja nametnula kao IT haljina nove kolekcije I favorit je brojnih klijentica za specijalne prigode, a istu redovito izrađujemo I po narudžbi u drugim bojama!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blog